July 1, 2020

June 21, 2020

April 30, 2020

April 20, 2020

March 24, 2020

January 29, 2020

October 12, 2019

October 1, 2019

Please reload

Recente berichten

Verliefd op Frankrijk

April 13, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Goed rozen jaar

May 24, 2018

Wij hebben in Jaufrenie een rozentuintje, eigenlijk is het meer een rozenbak. Deze bak is, samen met een paar traptreden, opgemetseld van oude stenen en er staat een pergola boven. Wij vinden het er goed uit zien en het past bij de rest van de tuin.

 

Ons rozentuintje ziet er schitterend uit dit jaar. Ik dacht dat het kwam omdat we voor de winter nog wat gedroogde koemest in de bak gestrooid hadden en dat ze op tijd gesnoeid waren, maar ik zie hier in de streek overal prachtige rozenstruiken en iemand vertelde mij dat het een 'goed rozen jaar' is.

 

 

Ik heb geen idee waardoor het een goed rozen jaar zou zijn en heb het op internet proberen op te zoeken maar kom er niet echt achter wat een jaar tot een goed of slecht rozen jaar maakt.

 

Maar onze rozen doen het gewoon goed, misschien wel door de regen in het voorjaar of ze hebben het hier gewoon naar hun zin? Wij weten het niet, maar we zijn er wel heel blij mee en dat willen we jullie laten weten en met een paar foto’s laten zien.

 

Met de groeten uit Jaufrenie.  P+P

 

 

 

 

Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags