top of page

Op doorreis


Nadat Koen, Linda, Dave en Dion vertrokken waren hebben we de gîte klaar gemaakt voor onze volgende gasten nl. Paula’s broer Peter en zijn 12 jarige zoon Nout. Neef Nout wilde graag, voordat hij met Peter verder naar de camping in Argentat zou gaan, nog een paar dagen bij tante Paula en oom Paul in Frankrijk vakantie vieren.

Dat mocht van ons en dus kwamen ze, na een overnachting bij Orléans, op maandag 31 juli bij ons in Jaufrenie aan. Het was weer gezellig en ze hebben zich goed vermaakt en van alles gedaan o.a.:

keezen

hoefijzerwerpen vuurtje stoken in de vuurkorf

Vuurtje in de vuur korf gestookt, het cowboyspel:hoefijzer werpen, in een riviertje bij een watermolen gezwommen, bij Els en Jos in het zwembad gezwommen en daarna gegeten, mee gelopen met de dorpswandeling in Gresignac,

dorpswandeling

bij de watermolen

twee kastelen bezocht, die van Jules en de Mercerie, het bordspel ‘keezen’ gespeeld, met pijl en boog geschoten en tijdens de boogschiet- wedstrijd op vrijdag heeft Peter “Tell” zelfs de hoofdprijs gewonnen.

boogschieten gastenboek

Zaterdag middag zijn ze, na in het gastenboek geschreven en een lekkere tosti in de zomerkeuken gegeten te hebben, vertrokken naar hun volgende bestemming, de camping in Argentat.

Tot de volgende keer, met de groeten uit Jaufrenie. P+P

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page