top of page

Kookboek OOKikKOOK in Frankrijk

Aan alle kookliefhebbers,

In 2013 ben ik aan de slag gegaan om een kookboek te maken met favoriete gerechten die ik gebruikt heb voor mijn kookworkshops en met korte verhaaltjes over het Franse plattelands leven.

Dit kookboek “OOKikKOOK in Frankrijk” is in 2016 af gekomen en het is een hardcover uitvoering in full color met 264 pagina’s geworden. Paula en ik hebben het in dat jaar, ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk, uitgegeven en hiervoor een eenmalige, beperkte oplage laten drukken.

Het boek bevat honderd gerechten met recepten en ingrediënten voor tien personen, gebaseerd op de authentieke Franse keuken. De meeste compleet met sausen, garnituur en wijnvoorstellen, speciaal om met veel familie, vrienden en gasten aan tafel te kunnen gaan. Het kookboek is doorspekt met 16 korte verhaaltjes en gelardeerd met foto’s van de gerechten en het leven op het Franse platteland.

Voor eventuele geïnteresseerde kookliefhebbers zijn er nog enkele boeken uit deze unieke oplage beschikbaar. De prijs voor dit kookboek is € 25,- (excl. verzendkosten). Heeft u belangstelling neem dan, via mail, contact met mij op dan zal ik een exemplaar voor u reserveren.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page