July 1, 2020

June 21, 2020

April 30, 2020

April 20, 2020

March 24, 2020

January 29, 2020

October 12, 2019

October 1, 2019

Please reload

Recente berichten

Verliefd op Frankrijk

April 13, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Kookboek OOKikKOOK in Frankrijk

May 16, 2016

Aan alle kookliefhebbers,                                                               

 

In 2013 ben ik aan de slag gegaan om een kookboek te maken met favoriete gerechten die ik gebruikt heb voor mijn kookworkshops en met korte verhaaltjes over het Franse plattelands leven.

 

Dit kookboek “OOKikKOOK in Frankrijk” is in 2016 af gekomen en het is een hardcover uitvoering in full color met 264 pagina’s geworden. Paula en ik hebben het in dat jaar, ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk, uitgegeven en hiervoor een eenmalige, beperkte oplage laten drukken.

 

Het boek bevat honderd gerechten met recepten en ingrediënten voor tien personen, gebaseerd op de authentieke Franse keuken. De meeste compleet met  sausen, garnituur en wijnvoorstellen, speciaal om met veel familie, vrienden en gasten aan tafel te kunnen gaan. Het kookboek is doorspekt met 16 korte verhaaltjes en gelardeerd met foto’s van de gerechten en het leven op het Franse  platteland.

 

Voor eventuele geïnteresseerde kookliefhebbers zijn er nog enkele boeken uit deze unieke oplage beschikbaar. De prijs voor dit kookboek is € 25,- (excl. verzendkosten). Heeft u belangstelling neem dan, via mail, contact met mij op dan zal ik een exemplaar voor u reserveren.

 

Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags