top of page

Groeten uit Jaufrenie


Vrijdag 8 april. We hebben in de ochtend de garagevloer afgemaakt, een kwart van de vloer is nu klaar en moet nu uitharden daarna verplaatsen we de spullen, maaimachines enz. naar dit nieuwe gedeelte. Van de zomer maken we met de rest van de vloer af omdat we er dan wat meer tijd voor hebben.

Vrijdag waren we voor de lunch uitgenodigd door de overburen Paul en Linda Stringer, die schuin achter Mike en Helen wonen, dus hebben we ons na het karwei in de garage opgeknapt en zijn naar de overkant gegaan. Paul en Linda hebben een oude schuur helemaal verbouwd en opgeknapt tot een zeer luxe en comfortabel huis met een zwembad en een prachtige Engelse tuin. Het zijn perfectionisten in huis en in de tuin, zelfs in hun gazon staat geen grassprietje verkeerd. Een totaal andere tuin dan dat wij hebben, ieder zijn eigen keuze

Paul en Linda

zullen we maar zeggen maar het zijn erg goede en vriendelijke buren . Ze kunnen ook heel goed gasten ontvangen want we kregen een heerlijke, uitgebreide lunch voorgeschoteld en voordat we thuis waren was het al bijna drie uur, gezelligheid kent geen tijd.

De rest van de dag hebben we buiten wat gewerkt en nog wat oud hout gezaagd voor de kachel. 's Avonds bami gegeten en toen nog een filmpje bekeken maar niet lang want ik lag op de bank al te slapen en ben toen meteen het bed in gedoken.

Zaterdag hebben we het rustig aan gedaan en hebben 's middags nog een besteld kookboek afgegeven bij Inge en Frans in Mont-salut wat hier ca. 6 km vandaan ligt. Aansluitend bij Jules langs gegaan. Het ging alweer een stukje beter met hem, de dokter was donderdag geweest en had de medicatie aangepast en daar had Jules al meer vertrouwen in. Wij hadden voor hem een portie bami meegenomen en daar was hij blij mee. Weer naar Jaufrenie en daar hebben we ons omgekleed en zijn we naar Gesignac gereden voor de verrassing die Els en Jos voor ons in petto hadden. Hierover de volgende keer meer, tot dan. Groeten uit Jaufrenie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page