© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr

March 31, 2018

Mijn beroep is slager, daarnaast ben ik ook poelier en traiteur, daarom komt het 

herhaaldelijk voor dat mensen mij over mijn vak vragen stellen. Ze willen dan informatie en advies over bepaalde vleessoorten, kwaliteiten, houdbaarheid en bereidingen. Ik help graag, want...

March 19, 2018

We worden vaak gewaarschuwd dat de moderne mens te veel zout eet en dat we vooral via kant-en-klaar en fast-food producten te veel zout binnen krijgen. Voor de zout balans in je lichaam is het een goede zaak om zelf te koken en op een verantwoorde wijze je voeding te b...

March 15, 2018

We waren uitgenodigd bij mijn zus Patricia en haar partner Waldy om een paar dagen te komen logeren in hun tijdelijk vakantie verblijf in het plaatsje Fouesnant in het westen van Bretagne. Vanuit Jaufrenie was het ongeveer 575 kilometer rijden. Na een mooie tocht kwame...

March 5, 2018

We zijn nu drie weken in Jaufrenie geweest en het was best wel koud en het heeft zelfs gevroren. Maar Paula en ik vonden het heerlijk om hier te zijn en we hebben goed kunnen relaxen en genoten van ons huisje en vooral van onze oude houtkachel. We hebben het hout opges...

March 3, 2018

Wat voor ons vreemde vogels zijn, zal voor een echte vogelaar wel niet zo bijzonder zijn, maar hoe dan

ook, wij genieten ieder jaar weer van het grote aantal, bekende en ook onbekende, vogels die wij hier, in onze tuin, in Jaufrenie voorbij zien komen. De soorten die wi...

Please reload

Recente berichten

October 12, 2019

October 1, 2019

June 16, 2019

May 27, 2019

May 21, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now